Seizoenerscholen

Steeds meer vrijescholen kiezen ervoor om hun schoolkrant onder te brengen bij Seizoener. Deze wordt professioneel gedrukt en vormgegeven als ‘hartkatern’ van de landelijke vrijeschoolglossy Seizoener – met het eigen schoollogo op de cover. Voor ouders en medewerkers betekent dit elk kwartaal weer een feest van verrassing en herkenning. Ook is dit meestal een goedkopere en aantrekkelijkere optie dan zelf een schoolblad vormgeven en printen.

Het ‘hartkatern’ kan door Seizoener in zwart-wit of in kleur worden uitgevoerd, afhankelijk van de wensen. Het hartkatern is uiteraard niet verplicht. Diverse scholen nemen Seizoener, het tijdschrift voor de vrijeschoolwereld, ook af zonder hartkatern – tegen een gereduceerd tarief. Iedere vrijeschool kan meedoen. Er zijn al zo'n 30 vrijescholen die meedoen. Voor meer informatie, bel met 06-15 556 629 of mail naar info@seizoener.nl.

‘Seizoener ervaren wij als een laagdrempelig platform waarmee we doorkijkjes bieden in de klas en achtergrond informatie geven over het onderwijs. In tegenstelling tot de snelheid van digitale media nodigt Seizoener uit tot meer inhoudelijke verdieping en verbinding. De vormgeving en het concept maken dat elke uitgave wordt ervarenĀ als een cadeautje van de school’

Nadia Demaret  |  directeur Vrijeschool Widar - Delft